Beste ouders/verzorgers, 
 
De zomervakantie zit er weer op. We hebben in Nederland genoten van heerlijk zonnig weer dus hopelijk is iedereen lekker uitgerust. 
Er zijn in school wel veel mensen aan het werk geweest om alle ruimtes een mooi kleurtje te geven, plafonds te plaatsen, schoon te maken enzovoorts. We zijn nog niet helemaal klaar, de aula en de keuken moeten nog, maar we genieten erg van een opgefriste school.
In de Hummelingschool hebben we twee lokalen verhuurd aan Auris en we hopen dat fijn kunnen samenwerken. De start was positief, leuke juffen en leerlingen. 
Onze leerlingen hebben inmiddels kennis kunnen maken met hun (nieuwe) juffen en ik ben blij dat het ons goed gelukt is. We zoeken nog wel nieuwe meesters of juffen dus als jullie iemand kennen die graag bij onze school zou willen werken, dan hoor ik dat graag. 
Dit schooljaar gaan we ons nog meer specialiseren in taalontwikkeling. Daarnaast zullen we ook starten met PBS, een methodiek die zorgt voor nog positievere benadering en veiligheid bij leerlingen. Gelijk op onze eerste studiedag zullen we hiermee starten. 
Wij hebben zin in dit nieuwe schooljaar!